ÎNGRIJIREA produselor– BUSHMAN

Ingrijirea si intreținerea produselor noastre

IMBRACAMINTE

Alegem cele mai bune materiale naturale pentru produsele noastre. Cu toate acestea, utilitatea lor specifică și proprietățile lor tehnologice necesită o îngrijire specială.

Produsele care sunt fabricate din bumbac 100% sau care au un conținut ridicat de bumbac pot fi instabile după vopsire. Acest efect poate fi cauzat de spălarea frecventă în detergenți nepotriviți, de lumina intensă a soarelui sau de transpirație abundentă.

RECOMANDĂRI DE ÎNTREȚINERE LA SPĂLARE

Spălare cu mașina de spălat

Vă recomandăm să folosiți detergenți de calitate, marcați COLOR (pentru rufe colorate). Detergenții cu efect de albire sau cu aditiv de clor nu sunt potriviți pentru întreținerea produselor noastre.

Înainte de spălare, verificați mai întâi dacă toate buzunarele sunt golite. Desfaceți hainele detașabile sau lor părțile componente, cum ar fi cataramele și alte elemente de fixare. Dacă hainele nu sunt foarte murdare, nu le spălați folosind timpii sau temperaturile maxime marcate pe etichetă.

Spălarea manuala

Temperatura nepotrivită a apei este o greșeală foarte frecventă. Produsele noastre trebuie spălate întotdeauna doar în apă călduță (temperatura camerei este ideală). Unele produse își pot pierde culoarea în timpul primelor cicluri de spălare. Aceste produse trebuie spălate separat înainte de stabilizare. Detergentul trebuie dizolvat complet înainte de spălare. Spălați ușor produsul, nu frecați niciodată. După spălare, clătiți bine produsul și nu îl stoarceți, doar lăsați-l să se scurgă.

Uscarea

Dacă uscați hainele în aer liber, încercați să nu expuneți produsele colorate la lumina directă a soarelui. Nu pliați hainele din materiale mai grele. Când uscați în interior, asigurați-vă că încăperea este bine ventilată. Uscați hainele tricotate întinse.

ÎNGRIJIREA ÎMBRĂCĂMINTEI

Tratamentul hainelor de in.

Spălați hainele la temperatură scăzută.

Deoarece lenjeria este un material relativ delicat, vă recomandăm să o spălați manual sau pe un program soft în mașina de spălat.

Tratarea articolelor de îmbrăcăminte din lână

Produsele din lână sau amestec din lână trebuie spălate numai cu preparate speciale pentru lână (cum ar fi Perwoll, Norit).

La o temperatură maximă de 30°C, clătiți numai cu apă călduță și reduceți întotdeauna temperatura cu max. 4° C la clătire.

Nu stoarceți, doar intindeți și uscați pe o suprafață plană.

Nu agățați și nu folosiți niciodată uscătorul.

Tratamentul hainelor din catifea

După spălare, agățați și periați produsul de sus in jos.

Dacă produsul are nevoie de călcat, călcați-l pe verso și aburiți-l ușor pentru a evita șifonarea și crearea de pete strălucitoare.

Tratarea hainelor cu impermeabile

Înainte de a spăla produsele, închideți complet fermoarul frontal și buzunarele.

Spălați cu mașina de spălat în apă caldă (30° C), folosind doar o cantitate mică de detergent.

Clătiți de două ori și limitați plierea pentru a preveni șifonarea hainelor.

Nu utilizați produse care conțin emolienți, balsam, substanțe pentru îndepărtarea petelor sau înălbitori, deoarece aceste substanțe afectează proprietățile funcționale ale îmbrăcămintei.

Tratarea hainelor prespălate cu pigment

Produsele etichetate „vopsea pigmentară” au aspectul caracteristic „spălat” obținut prin vopsirea părților de îmbrăcăminte individuale.

Acesta este un proces manual care conferă fiecărei piese vestimentare o nuanță unică. Diversitatea nuanțelor este un efect de dorit care subliniază unicitatea hainei și nu este un motiv de plângere! Unele culori se pot estompa după fiecare spălare, așa că este important să urmați simbolurile de îngrijire de pe etichetă și să spălați aceste articole de îmbrăcăminte separat pentru a evita deteriorarea altora.

ALTE SFATURI

Tratamentul la temperaturi ridicate este dăunător oricărui material.

Hainele, în special în culori puternice sau închise, se spală și se calcă pe verso.

Vă recomandăm să spălați Lyocel și alte materiale delicate într-o pungă delicată de rufe.

În caz de incertitudine cu privire la metoda de tratament sau dacă nu știți cum să îndepărtați murdăria, nu experimentați și încredințați îmbrăcămintea unei spălătorii profesionale.

Uscarea hainelor în lumina directă a soarelui prezintă riscul de decolorare.

Pentru pantalonii care se pot detașa, vă recomandăm spălarea pantalonilor, inclusiv a detașărilor, împreună pentru a păstra aceeași culoare, le fel și in cazul spălării jachetelor cu glugă sau mâneci detașabile.

Nu utilizați substanțe de îndepărtare a petelor, deoarece pot apărea decolorări.

Nu utilizați detergenți universali care conțin ingrediente de albire și strălucire.

Întrețineți accesoriile textile în același mod ca și hainele.

SIMBOLURI

GENTI ȘI PĂLĂRII CERUITE

SUPRAFEȚE CERUITE SAU TRATATE IN ULEI

Aceasta tehnică se realizează prin impregnarea țesăturii 100% bumbac cu un amestec de uleiuri și ceară, care sunt presate în țesătură la presiune ridicată. Acest proces asigură că impregnarea este stabilă chiar și în zonele intens solicitate, astfel încât materialul își păstrează proprietățile excepționale pentru o lungă perioadă de timp. Stratul de protecție acționează în așa fel încât apa să nu fie absorbită de textură, ci să curgă liber peste aceasta, în timp ce îmbrăcămintea rămâne respirabilă.

Compozitie: stratul superior: 100% bumbac impregnat cu ulei, captuseala: 100% bumbac

ÎNTREȚINERE RECOMANDATĂ A PRODUSELOR CERUITE ȘI TRATATE IN ULEI

Nu expuneți la flăcări deschise sau la surse de radiații de căldură ridicate.

Protejați împotriva acizilor, alcaloizilor și altor substanțe chimice.

Dacă produsul intră în contact cu substanțe chimice, curățați imediat cu apă călduță și refaceți stratul protector cu ceară.

Nu lăsați produsul în lumina directă a soarelui (de exemplu, în spatele geamului din spate al unei mașini).

Utilizați o perie moale sau un burete muiat în apă pentru a îndepărta murdăria uscată.

Uscați produsul pe umeraș, într-o cameră răcoroasă și ventilată.

Nu depozitați produsul umed într-o cameră închisă.

Nu utilizați săpun, înălbitor sau alți agenți de curățare.

Nu spălați în mașina de spălat.

Nu stoarceți și nu uscați într-un uscător de rufe.

Nu curățați chimic.

Nu calcati.

Stratul de protecție trebuie reînnoit la fiecare 2 până la 3 ani, în funcție de cât de des este utilizat produsul. În acest scop, vă recomandăm să utilizați numai ceară și uleiuri special concepute pentru fiecare tip specific de produs.

PĂLĂRII ȘI ACCESORII DIN PIELE

Se aplică aceleași recomandări de întreținere ca și pentru produsele cerate și tratate în ulei. Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a produselor din piele, vă recomandăm să tratați suprafața pielii aproximativ o dată la 3 luni cu un agent de impregnare adecvat în funcție de tipul de piele utilizat.

PANTOFI

Pantofii trebuie curățați cu o perie adecvată, o cârpă moale sau un burete umed. Pielea netedă uscată trebuie tratată cu cremă. Evitați înmuierea complete in apa, care dăunează aspectului finisajului suprafeței și deformează formele. În cazul în care încălțămintea se udă, aveți grijă să o curățați, să o uscați și să o impregnați cu un produs conceput pentru tipul de piele respectiv.

MATERIALE TEXTILE

Materialele textile pot fi curățate cu o perie moale, în funcție de tipul de material textil și de natura murdăriei, și prin ștergere cu o cârpa umedă. Curățați petele grase cu un agent adecvat conceput pentru acest tip de contaminare.

MATERIALE SINTETICE

Acestea sunt ușor de curățat cu apă și detergent. După clătirea cu apă, detergentul se șterge ușor cu o cârpă.

SIMBOLURI PENTRU MATERIALELE UTILIZATE ÎN PĂRȚILE PRINCIPALE ALE ÎNCĂLĂTĂȚIILOR

BIJUTERII

ÎNGRIJIREA BIJUTERIILOR DIN MATERIALE NATURALE

Nu pulverizați parfumuri și produse care conțin alcool și solvenți organici pe zonele în care purtați bijuterii.

Evitați contactul cu apa, în special cu apa sărată sau cu apă cu clor (nu lăsați bijuteriile pe chiuvetă, de exemplu).

Nu recomandăm purtarea de bijuterii în pat sau efectuarea de activități fizice solicitante cu ele.

Evitați să purtați bijuterii pe vreme extrem de caldă, când corpul secretă o cantitate mare de transpirație.

Nu expuneți bijuteriile la lumina directă a soarelui, de exemplu, nu le lăsați pe bordul unei mașini.

    COŞ (0)

    Coșul este gol.