Schimb și retur produs– BUSHMAN

Vă rugăm să precizați bunurile pe care doriți să le schimbați și, de asemenea, bunurile de înlocuire pe care le doriți, de ex. noua dimensiune. De obicei, gestionăm schimburile în termen de o săptămână de la primirea lor, dar nu mai târziu de 14 zile.

Un schimb și retur produs poate fi solicitat în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor din comanda inițială. Bunurile trimise spre schimb după această perioadă pot să nu fie luate în considerare de către furnizor, iar mărfurile pot fi trimise înapoi clientului pe cheltuiala acestuia.

Mărfurile pe care ni le trimiteți spre schimb trebuie să fie NEDETERIORATE, NEPURTATE și COMPLETE. Prin urmare, vă rugăm să vă asigurați că sunt în starea lor originală, nu sunt murdare, nu sunt mototolite și sunt pliate corespunzător. Numai bunurile returnate astfel pot servi și altcuiva!

Puteți descărca formularul de returnare a produsului aici: FORMULAR DE RETURNARE

Expediere de returnare

Returnarea mărfurilor către Packeta este ușoară. Pur și simplu împachetați mărfurile și trimiteți-le la următoarea adresă:

Packeta Romania s.r.l.

93387289 (cod de returnare a comenzii)

Strada Virginia Nr. 4

077096, Dragomirești-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13

Vă rugăm să menționați in mod exact adresa de mai sus, inclusiv codul de pe a doua linie, în caz contrar coletul nu ne va fi livrat.

 

COŞ (0)

Coșul este gol.