Povestea noastră– BUSHMAN

Povestea noastră

„Când am început proiectul BUSHMAN, am vrut să creez ceva care să fie natural și de lungă durată. Pentru oameni cu aceeași viziune asupra vieții, care ne unește.”

Jindřich Melichar

Ideea creării proiectului BUSHMAN s-a născut în Australia în anul 1997. La acea vreme, Jindřich tocmai trecuse printr-o perioadă lungă de căutări și și-a dat seama că, pe lângă un echipament de încredere, are nevoie și de îmbrăcăminte confortabilă si de bună calitate în călătoriile sale. Pe baza experiențelor sale și a oamenilor pe care i-a întâlnit în diferite părți ale lumii, și-a creat propria colecție de haine și accesorii sub brandul BUSHMAN. De atunci a trecut multă apă pe Dunăre. Astăzi, compania care deține marca internațională BUSHMAN isi are sediul în Inima Europei și operează rețeaua proprie de magazine și birouri de vânzări în mai multe țări din Europa, Asia și Africa.

Filozofia BUSHMAN

Proiectăm îmbrăcăminte și echipament BUSHMAN pentru outdoor și agrement pentru bărbați și femei care iubesc libertatea, călătoriile, descoperirile și aventura. Pentru cei care nu sunt ghidați doar de rațiune, ci și de instinct și au un respect puternic fața de natură.

Furnizorii Bushman Expedition

Toate produsele pe care le producem trebuie să fie fiabile și practice, dar mai presus de toate, trebuie să vă protejeze în mod eficient în călătoriile dumneavoastră. Folosim aproape exclusiv materiale naturale, precum bumbac, lână, in, bambus, piele și multe altele. Folosind metode de procesare moderne suntem capabili să obținem caracteristici utile de neegalat pentru produsele noastre.

Respect pentru Natură

Ne pasă foarte mult de ceea ce facem și de modul în care afectăm mediul înconjurător. Nu vrem să rămână în urma noastră munți de deșeuri greu de procesat. Iar îmbrăcămintea și echipamentele noastre realizate din materiale naturale pot fi ușor reciclate atunci când îsi termină durata de folosința.

Inspirații de călătorie

Dezvoltăm și producem îmbrăcăminte pentru activități outdoor și de agrement înca din anul 1997. Pentru că ne place să călătorim și iubim aventura, știm de ce au nevoie oamenii în călătoriile lor. Am creat deja peste treizeci de colecții unice de haine și accesorii, care au definit stilul de îmbrăcăminte BUSHMAN. În hainele noastre te poți plimba pe munte, te plimbi prin pădure sau în deșert, dar te simți liber si să mergi prin jungla orașului sau sa-ți plimbi câinele în parcul de alături. După ce le speli, te vei simți din nou confortabil și bine în aceleași lucruri oriunde în civilizație. Și o vei face în continuare cu stil.

Înapoi la Origini

În fiecare an creăm două noi colecții de haine și accesorii, una pentru sezonul cald și cealaltă pentru rece. Încercăm să îmbunătățim și să inovăm produsele noastre pentru a satisface toate cerințele timpurilor moderne în care trăim. Cu toate acestea, colecțiile noastre se bazează întotdeauna pe produse dovedite a fi de calitate, a căror funcționalitate și fiabilitate au fost testate în timp. Nu creăm haine doar pentru utilizarea unui sezon; nu suntem supuși capriciilor modei – încercăm să mergem pe drumul nostru.

Urmează-ți instinctul

Uneori, este posibil să avem prea puține informații la dispoziție pentru a lua decizia corectă în viață sau oriunde pe drumul pe care ne găsim. În astfel de situații, este exclus să te bazezi doar pe propriul instinct. Este unul dintre momentele în care ne apropiem cât mai mult de Legile Naturii. Vom fi cu adevărat mulțumiți dacă hainele și accesoriile BUSHMAN vă vor ajuta să faceți față unei astfel de situații. Vom fi cu adevărat mulțumiți!

Este timpul să pornim din nou la drum!

COŞ (0)

Coșul este gol.