Livrare si plată– BUSHMAN

În conformitate cu valorile sale, BUSHMAN se angajează să recicleze materialele de ambalaj și utilizează ambalaje care nu sunt din materiale noi atunci când ambalează îmbrăcămintea și accesoriile. Așa că, dacă tricoul sau jacheta dvs. nu au ajuns într-o pungă de plastic complet lucioasă, credeți-ne, noi am ajutat natura. Ambalajul reutilizabil este curat și nu compromite calitatea mărfurilor livrate.

Dacă faceți o achiziție de cel puțin 250 RON, vă vom livra totul gratuit acasă.

Opțiuni de livrare

Coletele sunt trimise de la depozitul principal din Republica Cehă. Bunurile vor fi livrate în termen de patru zile lucrătoare de la expediere.

Packeta - Livrare la adresa Packeta - Livrare la adresa
Packeta - Livrare la punctele de distribuție Packeta - Livrare la punctele de distribuție
Cargus Cargus
FAN Courier FAN Courier
  • Prețul de livrare la punctul de preluare Packeta pentru toate metodele de plată este de 17,5 RON.
  • Prețul de livrare la adresa dumneavoastră pentru toate metodele de plată este de 24-27 RON, în funcție de alegerea transportatorului specific.
  • Puteți plăti în avans prin transfer bancar, card de credit, PayPal sau ramburs la livrare numai la ridicarea bunurilor.
  • Raportarea stării expedierii prin email si SMS, cu posibilitatea de a schimba metoda de livrare.

Expediere de returnare

Returnarea mărfurilor către Packeta este ușoară. Pur și simplu împachetați mărfurile și trimiteți-le la următoarea adresă:

Packeta Romania s.r.l.

93387289 (cod de returnare a comenzii)

Strada Virginia Nr. 4

077096, Dragomirești-Deal, Ilfov, CTPark A1 Km13

 

Vă rugăm să menționați in mod exact adresa de mai sus, inclusiv codul de pe a doua linie, în caz contrar coletul nu ne va fi livrat.

Primirea transportului

Reclamații pentru avarii mecanice: prin semnarea avizului de livrare, clientul este de acord să accepte mărfurile și confirmă că le-a primit nedeteriorate mecanic. În caz de deteriorare a ambalajului, vă recomandăm să nu acceptați expedierea, să depuneți o reclamație în termen de 24 de ore sau să contactați Serviciul Clienți la: 

contact@bushman.ro

COŞ (0)

Coșul este gol.